Studio’s

Studio’s

← Overzicht studio’s

1/5

Atelier beschikbaar in de Quellinstraat

Studio

In de Quellinstraat is een atelier beschikbaar op de zolderverdieping, bestaande uit twee verschillende ruimtes. Het atelier is voorzien van elektriciteit en verwarming. Keuken en sanitair worden gedeeld met de andere ateliergebruikers. Het volledige pand is voorzien van Wi-Fi.

Interesse in dit atelier?

Het atelier kan bezichtigd worden na afspraak via mail naar steven@morphovzw.be.

Om je kandidaat te stellen bezorg je ons na de kijkdag een korte motivatie en je artistiek cv/portfolio. De deadline voor kandidaturen wordt op de kijkdag zelf meegedeeld. Enkel kandidaten die de kijkdag konden bijwonen komen in aanmerking.

Kandidaturen worden onderworpen aan een selectieprocedure op basis van het ingezonden dossier. Ook wordt rekening gehouden met de mix en compatibiliteit van disciplines en profielen in het atelierpand. Kandidaten die hun atelier in een ander MORPHO-pand moeten verlaten en kandidaten die reeds een traject binnen MORPHO afgelegd hebben, zoals een residentie, kunnen voorrang krijgen bij de toewijzing.

Ongeveer 2 weken na de deadline voor kandidaturen wordt de atelierruimte toegewezen en worden alle kandidaten per mail op de hoogte gebracht.

Oppervlakte

29,75 m²

Huur en kosten

€ 199,21 (incl. btw) per maand

Beschikbaar

Onmiddelijk

Adres

Quellinstraat 24, 2018 Antwerpen