Studio’s

Studio’s

← Overzicht studio’s

Co-working
Co-working
Co-working

1/3

Co-working plekken beschikbaar op de Amerikalei

Studio

Kunstenaars en andere creatieve disciplines die vooral aan een bureau werken en graag in een stimulerende omgeving met gelijkgestemden vertoeven, kunnen terecht in de co-working ruimte op het eerste verdiep van het prachtige Art Deco hoekpand aan de Amerikalei. Je kan kiezen voor een flexwerkplek aan de gedeelde tafel, of een vaste plaats waar je je eigen werkplek kan installeren. Internet, koffie, thee en gebruik van de keuken zijn inbegrepen.

Interesse?

De ruimtes kunnen bezichtigd worden na afspraak via mail naar steven@morphovzw.be

Om je kandidaat te stellen bezorg je ons na de kijkdag een korte motivatie en je artistiek cv/portfolio. De deadline voor kandidaturen wordt op de kijkdag zelf meegedeeld. Enkel kandidaten die de kijkdag konden bijwonen komen in aanmerking.

Kandidaturen worden onderworpen aan een selectieprocedure op basis van het ingezonden dossier. Ook wordt rekening gehouden met de mix en compatibiliteit van disciplines en profielen in het atelierpand. Kandidaten die hun atelier in een ander MORPHO-pand moeten verlaten en kandidaten die reeds een traject binnen MORPHO afgelegd hebben, zoals een residentie, kunnen voorrang krijgen bij de toewijzing.

Ongeveer 2 weken na de deadline voor kandidaturen wordt de atelierruimte toegewezen en worden alle kandidaten per mail op de hoogte gebracht.

Huur en kosten

Co-working flexwerkplek: 155€ per maand
Co-working vaste plek: 205€ per maand

Beschikbaar

Onmiddelijk

Bezichtiging

na afspraak via mail naar steven@morphovzw.be.

Adres

Amerikalei 128, 2000 Antwerpen