Studio’s

Studio’s

← Overzicht studio’s

1/3

Atelier beschikbaar in de Klappeistraat

Studio

Op de zolderverdieping van MORPHO's atelierpand in de rustige Klappeistraat komt een individueel atelier vrij van 24 m². Elektriciteit, water, verwarming en internet zijn voorzien in de ruimte. Keuken en sanitair worden gedeeld met de 5 andere ateliergebruikers.

Interesse?

Meld je aan voor de kijkdag op 6 oktober om 14u via mail naar steven@morphovzw.be.

Om je kandidaat te stellen bezorg je ons na de kijkdag een korte motivatie en je artistiek cv/portfolio. De deadline voor kandidaturen wordt op de kijkdag zelf meegedeeld. Enkel kandidaten die de kijkdag konden bijwonen komen in aanmerking.

Kandidaturen worden onderworpen aan een selectieprocedure op basis van het ingezonden dossier. Ook wordt rekening gehouden met de mix en compatibiliteit van disciplines en profielen in het atelierpand. Kandidaten die hun atelier in een ander MORPHO-pand moeten verlaten en kandidaten die reeds een traject binnen MORPHO afgelegd hebben, zoals een residentie, kunnen voorrang krijgen bij de toewijzing.

Ongeveer 2 weken na de deadline voor kandidaturen wordt de atelierruimte toegewezen en worden alle kandidaten per mail op de hoogte gebracht.

Huur en kosten

€200 per maand

Beschikbaar

Vanaf 1 oktober 2022

Kijkdag

6 oktober 2022, 14u. Gelieve je op voorhand aan te melden via mail naar steven@morphovzw.be.

Adres

Klappeistraat 16, 2060 Antwerpen