Studio’s

Studio’s

← Overzicht studio’s

1/3

Atelier beschikbaar in de Klappeistraat

Studio

In de Klappeistraat is 1 atelier vrij van 29 m² op de derde verdieping van het gebouw aan de straatzijde. Elektriciteit, water, verwarming en internet zijn voorzien in de ruimte. Keuken en sanitair worden gedeeld met de andere ateliergebruikers.

Interesse?

Gelieve je aan te melden voor een bezoek via mail naar info@morphovzw.be.

Om je kandidaat te stellen bezorg je ons na de kijkdag een korte motivatie en je artistiek cv/portfolio. De deadline voor kandidaturen wordt op de kijkdag zelf meegedeeld. Enkel kandidaten die de kijkdag konden bijwonen komen in aanmerking.

Kandidaturen worden onderworpen aan een selectieprocedure op basis van het ingezonden dossier. Ook wordt rekening gehouden met de mix en compatibiliteit van disciplines en profielen in het atelierpand. Kandidaten die hun atelier in een ander MORPHO-pand moeten verlaten en kandidaten die reeds een traject binnen MORPHO afgelegd hebben, zoals een residentie, kunnen voorrang krijgen bij de toewijzing.

Ongeveer 2 weken na de deadline voor kandidaturen wordt de atelierruimte toegewezen en worden alle kandidaten per mail op de hoogte gebracht.

Huur en kosten

Huur: €144 per maand
Kosten en lasten: €149,41 per maand (incl. btw)

Beschikbaar

Meteen

Kijkdag

Op aanvraag. Gelieve je aan te melden voor een bezoek via info@morphovzw.be.

Adres

Klappeistraat 16, 2060 Antwerpen