Studio’s

Studio’s

← Overzicht studio’s

1/4

Tijdelijke ateliers beschikbaar in De Brouwerij

Studio

In De Brouwerij in de Hertstraat zijn twee ruimtes beschikbaar: een ruim atelier van 70 m² op het gelijkvloers, en een kleiner atelier van 16,5 m² op de eerste verdieping. De ruimtes zijn voorzien van verwarming en elektriciteit, wifi is beschikbaar doorheen het gebouw.

De Brouwerij is een project van muziekcentrum Trix en MORPHO dat een antwoord wil bieden op de nood aan ruimte voor creatie en ontwikkeling voor muzikanten en jonge makers die met geluid werken, maar staat ook open voor andere creatieve disciplines.

Interesse in dit atelier?

Meld je aan voor de kijkdag op 2 maart om 16u via mail naar greet@morphovzw.be.

Om je kandidaat te stellen bezorg je ons na de kijkdag een korte motivatie en je artistiek cv/portfolio. De deadline voor kandidaturen wordt op de kijkdag zelf meegedeeld. Enkel kandidaten die de kijkdag konden bijwonen komen in aanmerking.

Kandidaturen worden onderworpen aan een selectieprocedure op basis van het ingezonden dossier. Ook wordt rekening gehouden met de mix en compatibiliteit van disciplines en profielen in het atelierpand. Kandidaten die hun atelier in een ander MORPHO-pand moeten verlaten en kandidaten die reeds een traject binnen MORPHO afgelegd hebben, zoals een residentie, kunnen voorrang krijgen bij de toewijzing.

Ongeveer 2 weken na de deadline voor kandidaturen wordt de atelierruimte toegewezen en worden alle kandidaten per mail op de hoogte gebracht.

Oppervlakte

Atelier 1: 70 m²
Atelier 2: 16,5 m²

Huur en kosten

Atelier 1:

  • Huur: € 111,42 per maand
  • Kosten: € 180,34 per maand

Atelier 2:

  • Huur: € 12,91 per maand
  • Kosten: € 42,94 per maand
Beschikbaar

Vanaf 1 maart t.e.m. 31 augustus 2023

Adres

Hertstraat 5, 2100 Deurne

Kijkdag

2 maart om 16u. Gelieve je op voorhand aan te melden via mail naar greet@morphovzw.be.