Nieuws

Nieuws

← Meer nieuws

1/13

Table Dance x MORPHO = Golden Power

Wij danken iedereen die zo feestelijk en talrijk aanwezig was op onze benefietbar in de Refter, gehost door Table Dance (Michelle Woods & Roman Hiele, bijgestaan door Celine Meulemans en Roxanne Thomas).

We haalden ongeveer € 1.000 op voor Fundacjao Calenie, een non-profit organisatie die alle mensen in nood helpt een nieuw leven op te bouwen in Polen. Speciaal voor deze gelegenheid gemaakte en verkochte t-shirts zijn nog steeds beschikbaar, met de zeefdrukondersteuning van Afreux (Bert Depuydt).

Table Dance zal terugkeren als host tijdens de volgende Borger nocturne op 17 juni, dus noteer de datum. Zij zijn het eerste collectief dat we uitnodigden om onze projectruimte over te nemen en een reeks publieke evenementen te presenteren gespreid over het jaar.

Table Dance was een restaurant en eventruimte in Antwerpen en wordt momenteel nomadisch gerund. Ze zijn een studiogebruiker van MORPHO in RAAT. Michelle Woods was een kunstenaar in residentie bij MORPHO in 2021 en in 2022 bij onze partner U-jazdowski in Warschau.

Wanneer

vrijdag 25.03.2022, 18:00-laat

Waar

MORPHO (De Refter)

Beelden

Aurélie Bayad